Оцінка майна в ломбардах «Скарбниця»

Оцінка майна в ломбардах «Скарбниця»

Експертна оцінка майна — це один з головних етапів при отриманні ломбардного кредиту. Кожна мережа в індивідуальному порядку продумує механізм її проведення, а також визначає стандарти або критерії, що використовуються фахівцем під час роботи.

Крім того, важливу роль відіграє компетентність експерта, який вивчає ваше майно. Чому? Тут все просто: чим вище рівень професіоналізму співробітника — тим точніше він зможе оцінити предмет застави, запропонувавши вам конкурентну суму кредиту.

Як відбувається оцінка предмета застави в ломбардах «Скарбниця»?

Для початку хочемо відзначити, що в усіх ломбардах мережі можна отримати оцінку абсолютно безоплатно. Співробітник відділення запропонує вам вивчити предмет застави (відповідно до спеціальних систем для оцінки різних видів майна), аби визначити суму доступного вам кредиту. Наприклад, під час оцінки золота, експерт звертає увагу на:

  • пробу дорогоцінного металу (375, 500, 583, 585, 750, 900, 916, 950, 958);
  • вага (мінімально — 1 г);
  • вид прикраси (кільце, підвіска, кулон, сережки, браслет, ланцюжок, хрестик);
  • загальний стан (наявність дефектів, цілісність виробу і т.д.);
  • кількість днів, на яку видається кредит.

На фінальну вартість також впливає і статус клієнта (Вперше, Новий, Постійний, Золотий). Крім ювелірних прикрас, швидко оцінити можна: техніку, антикваріат, наручні годинники та дорогоцінні камені. Більш докладну статтю про специфіку справедливої ​​оцінки в мережі «Скарбниця» можна прочитати тут.

Порада для тих, хто хоче заощадити час: скористайтеся нашим сервісом «Оцінка online». Як це працює? Введіть всі дані про предмет застави в спеціальну форму. Обов'язково вкажіть актуальний номер мобільного телефону в заявці (для зворотного зв'язку). Далі наш співробітник обробить заявку та зв'яжеться з вами для подальшої співпраці.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.