Відкриття нового ломбарду

Відкриття нового ломбарду

Ми невпинно працюємо над тим, щоб наші клієнти мали можливість швидко і без перешкод отримувати доступні кредити у мережі ломбардів «Скарбниця». Саме тому ми розширюємо карту своїх відділень і прагнемо бути ближчими до вас. Ще одним кроком на зустріч стало відкриття нового ломбардного відділення у місті Києві на масиві Відрадному по вул. Гарматній, 44/2.
Відділення дуже вдало розміщене, орієнтир  - навпроти Національно Авіаційного Університету ім. І. Сікорського. Поруч метро Шулявська та Політехнічний інститут.
До послуг клієнтів комфортабельна кімната індивідуального обслуговування, якісна оцінка золота та техніки нашими висококваліфікованими кредитними експертами та гарантований швидкий кредит, котрий можна отримати як на картку будь-якого банку, так і готівкою. Скористайтесь можливістю безкоштовної тестової оцінки майна безпосередньо у відділенні або ж на сайті компанії, станьте нашим клієнтом та отримуйте багато переваг, серед яких:

  • Вигідні умови кредитування та чесна оцінка
  • Безпека ваших цінностей завдяки високим стандартам компанії
  • Прозора бонусна програма і кешбек у вигляді реальних грошей на картку
  • Доступ до закритої інтернет-вітрини ювелірного магазину «Скарбничка» із наднизькими цінами
  • Дистанційні сервіси та наш сучасний особистий кабінет, що полегшить ваше життя

Тож звертайтесь, раді будемо бачити вас за адресою: м. Київ, вул. Гарматна, 44/2, тел. (050) 463-26-60
Режим роботи ломбардного відділення: пн-нд: з 8:00 до 22:00 (без перерв і вихідних).
Розташування нового ломбарду ви можете переглянути за посиланням.

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.