У вихідні працюємо

У вихідні працюємо

Шановні клієнти!

Доводимо до вашого відома, що всі відокремленні підрозділи мережі ломбардів  «Скарбниця» працюють без змін у графіку робіт. 

У суботу та неділю обслуговуємо клієнтів у звичайному режимі. 

Зміни,  внесені  11.11.2020р.  у постанову КМУ № 641 від 22.07.2020р. «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» не  забороняють  діяльність фінансових установ, в тому числі, ломбардів, а отже останні продовжують працювати як і раніше.

Робота ломбардних відділень здійснюється із дотриманням рекомендацій МОЗ  та необхідних заходів безпеки на час карантину. Наші відділення забезпечені достатньою кількістю антисептичних засобів, обслуговування відбувається практично безконтактно, із обов’язковим використанням кредитними експертами засобів індивідуального захисту. Також, до ваших послуг, зручні кімнати індивідуального обслуговування, котрі проходять посилене прибирання задля вашого комфорту.

Для більшої зручності рекомендуємо:

  • зареєструватись у особистому кабінеті та здійснювати розрахункові операції  у цілковитій безпеці, не виходячи з дому
  • надавати перевагу безготівковим коштам, отримувати гроші на картку, оскільки це зручний безконтактний варіант розрахунків
  • користуватись сервісом "Планування операцій" для економії часу та планувати список операцій заздалегідь, перед відвідуванням відділення
  • обирати електронний договір при оформленні кредиту, що зменшує кількість прямих контактів

Пам’ятайте, що ми завжди готові надати вам якісні послуги, не залежно від вашого вибору: зробити це особисто у відділенні чи дистанційно. 

Бережіть себе, та  надавайте перевагу дистанційним послугам. 

Поширити: fbtwittertelegramviber
phone
З 8:00 до 21:00
Мінімальний термін кредитування: 63 дні (однак, позичальник має право на дострокове погашення кредиту в будь-який момент за умови сплати процентів за фактичний період користування кредитом, при цьому мінімальним строком користування є 1 (один) календарний). Максимальный термін кредитування не обмежений, у разі своєчасного подовження договору шляхом сплати відсотків за відповідний термін користування кредитом. Максимальна річна ставка при заставі золота: 438%, що становить 1,3% в день, приклад розрахунку: при сумі кредиту 1000 грн., плата за користування кредитом - 1,3% на день, що складає 13 грн., за період користування 63 календарні дні Позичальнику необхідно буде заплатити суму у розмірі 819 грн.
Послуги надаються в мережі ломбардів «Скарбниця ТМ» — всі юридичні особи та їх відокремлені підрозділи, що надають ломбардні послуги з використанням знаків для товарів та послуг «Скарбниця ТМ». Політика конфіденційності.